Velkommen

Hejsa menneske.. Du har hermed klikket dig ind på et meget farligt område. Nemlig min blog!
Jeg ville skynde mig væk hvis jeg var dig. Ellers bliver du bare fortryllet af mit kedelige liv som kommende stasminister.

- Astrid

onsdag den 8. august 2012

The rebound

Ja, for et par dage siden så jeg den film der hedder The rebound. Den handler om Sandy (Catherine Zeta-Jones) som finder ud af at hendes man er hende utro. Hun skal lave en film om sin søns fødselsdag som han kan vise i klassen. Mens hun går filmene igennem finder hun også en video hvor  hendes mand har sex med en eller anden dame. Han har gang i hende der under sønnens fødseldag mens alle andre er inde i stuen ved siden af...
Sandy og manden bliver skilt og hun flytter ind til byen med børnene. de flytter i en lejlighed oppe over en kaffebar. Her møder hun den meget unge Aram som hun ansætter som manny (barnepasser).
Bla bla bla de ender med at dyrke lagengymnastik.

Gæt selv hvad filmen ender med ;)


Der er ikke rigtig noget drama i filmen Det skulle lige være de 2 minutter hvor manden vil have hende tilbage. Altså Aram rejser også jorden rundt (eller næsten) så de er væk fra hinanden i 5 år. Men han kommer tilbage og de !!!SPOILER!!! ender sammen.
Jeg synes det er lidt komisk at når han er 25 og hun 40 så er det fuldstændig forkert og han er alt for ung. Men når han er 30 og hun 45 er det helt okay..
Jeg vil ikke sige at min tid er spildt på at se den for den var ret hyggelig, men man skal bare ikke have de store forventninger.

3/5 stjerner herfra.


Hvis der overhovedet er nogen der læser min blog må personen eller personerne gerne komme med ideer til film eller serier jeg skal anmelde ;)


- Astrid

1 kommentar: