Velkommen

Hejsa menneske.. Du har hermed klikket dig ind på et meget farligt område. Nemlig min blog!
Jeg ville skynde mig væk hvis jeg var dig. Ellers bliver du bare fortryllet af mit kedelige liv som kommende stasminister.

- Astrid

fredag den 3. august 2012

Lie to me

Hej mennesker!

Ja jeg har ikke skrevet i hundrede år, meen nu er jeg tilbage.

I dag skal det handle om Lie to me.
Serien handler om Cal Lightman (Tim Roth) som kan se når folk de lyver. Den måde de opfører sig på eller bare se det i deres øjne. Han har sit eget lille hold som hjælper ham. Gillian Foster (Kelli Williams) er hans nærmeste kollega og ven. Der er også en anelse Sexual attention mellem dem. Som jeg elsker i serier og film. Derudover Ria Torres (Monica Raymund) og Eli Loker (Brendan Hines). Torres er et naturtalent hvor Cal har lært kunsten gennem årene. Sammen opklarer de forskellige sager. Cal har også en datter Emily (Hayley McFarland) som han til tider kan være ret overbeskyttende overfor.

Jeg elsker Lie to me og det er en af mine yndlings serier! Cal's meget specielle personlighed (en anelse provokerende) er simpelthen så morsom. Gillian er seriøs og ansvarlig men alligevel fantastisk. De andre er en anelse kedelige, især Loker. Han udvikler sig ikke rigtigt gennem serien, men bliver ved med at være sur og indebrændt.

4½/5 stjerner bliver det herfra.
 Grunden til at den halve bliver skåret fra er selve slutningen af hele serien (der er tre sæsoner) og en agent der hedder et eller andet Wallowski. Hun er pisse irriterende!

Jeg har skrevet en lille liste med film jeg skal se. De vil selvfølgelig også blive evalueret. Jeg må nok også hellere komme i gang med at skrive, for der er meget der skal skrives om ;)- Astrid

1 kommentar: